VERHOME REAL ESTATE

Maximaliseer jouw Vastgoedsucces met Verhome Sluit je aan bij ons netwerk van toonaangevende vastgoedmakelaars

Lucratieve Verdiensten

Uitgebreid Netwerk

Vlotte Transacties

Ben je een vastgoedmakelaar die je bedrijf in de dynamische vastgoedmarkt van Noord-Costa Blanca wilt laten groeien?

Verhome Real Estate is dé perfecte partner voor jou! Ga met ons mee op een spannende reis van samenwerking, innovatie en succes.

Ervaar de uitzonderlijke voordelen van een partnerschap met ons. We bieden twee speciaal op maat gemaakte opties om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Of je nu off-market eigendommen beheert op zoek naar de juiste koper, of je bereik wilt vergroten door het delen van aanbod, wij ondersteunen je.

Verken onze partnerschapsopties hieronder:

Optie 1: Aanbieden van off-market vastgoed

  • Volledige Commissie voor Jou: Plaats jouw off- market vastgoed bij ons en ontvang de volledige commissie van de verkopende partij, wij zorgen ervoor dat wij de geschikte koper vinden zonder hiervoor bij jou kosten in rekening te brengen.
  • Snelle en Efficiënte Matchmaking: Dankzij ons uitgebreide klantennetwerk kunnen we snel de perfecte match vinden voor jouw off-market vastgoed.
  • Exclusiviteit en Vertrouwelijkheid: We ondertekenen met jou een overeenkomst om ervoor te zorgen dat Verhome Real Estate niet in contact komt met de verkoper, waardoor jouw commissie als verkopende makelaar wordt beschermd.

Optie 2: Samenwerking en gedeelde commissie

  • Gedeelde commissie: Voor woningen die op de markt staan, bieden we de mogelijkheid om elkaars aanbiedingen te delen. In dit geval delen we de commissie van de verkoper.
  • Uitgebreid bereik: Door de krachten te bundelen, vergroten we het bereik en de zichtbaarheid van de vermelde woningen, wat kan leiden tot snellere en succesvollere transacties.
  • Samenwerking met gerespecteerde agenten: Deze vorm van samenwerking is uitsluitend beschikbaar voor gerespecteerde agenten die zich conformeren aan ons bedrijfsbeleid en kernwaarden.

Samenwerken om
eersteklas service te bieden aan onze klanten

Nicolas Laube

“Het samenwerken met Verhome de afgelopen maanden was een waar genoegen. Donny en Jeroen hebben een goed oog voor investeringskansen en zagen direct het enorme potentieel dat het gebied biedt op het gebied van vastgoedinvesteringen. Ik werk zelf al vele jaren in vastgoed en investeringen, en het is zeer verfrissend om mensen zo professioneel als Verhome te vinden om mee samen te werken. Ik geloof echt dat Verhome in de komende jaren een van de grote spelers zal zijn op het gebied van vastgoedinvesteringen aan de Costa Blanca.”

Nicolas Laube Real Estate Agent

Inschrijving Samenwerking

We bespreken graag de voorwaarden voor partnerschap en plannen een ontmoeting voor wederzijdse groei.


Bij Verhome Real Estate zetten we ons in om succesvolle, langdurige partnerschappen op te bouwen voor uitstekende resultaten.

WhatsApp