Wij combineren Marketing en Vastgoed

Wilt u uw huis verkopen?
Doe dit exclusief bij Verhome

Het verkopen van je woning is een belangrijke stap, waarbij het kiezen van de juiste makelaar een cruciale rol speelt. Het lijkt misschien aantrekkelijk om met meerdere makelaars samen te werken, maar bedenk wel:

‘Krijgt je woning de aandacht die het nodig heeft als er geen enkel kantoor écht betrokken is bij de verkoop?’

Stap voor stap

naar een succesvolle
woningverkoop

Laten we samen door het proces lopen...

Stap 1

Voorbereidingen & Documentatie

Zodra je besluit je woning te verkopen, is het belangrijk dat alles klaarstaat. De eerste stap in het verkoopproces is het verzamelen van alle benodigde informatie over jouw woning, inclusief de financiële details. Dit helpt ons om de marktwaarde nauwkeurig te bepalen en een realistische vraagprijs te adviseren. Wij hebben daarom alle documentatie nodig van jouw woning zoals: Nota simpleEscritura, Basura en een IBI-bon.

 

Daarnaast hebben we een kopie nodig van jouw paspoort/ID en NIE-nummer.

Verhome Real Estate
Verhome Real Estate

Stap 2

Op maat gemaakte Marketingstrategie

Bij Verhome Real Estate werken we met SMART-marketingstrategieën – Specifiek, Meetbaar, Haalbaar, Realistisch en Tijdgebonden.

 

Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw woning optimaal gepositioneerd wordt voor succes. Ons marketingteam ontwikkelt een op maat gemaakt plan met overtuigende content, gedetailleerde specificaties en een transparante prijsstelling om de ideale kopers aan te trekken. Door de unieke eigenschappen van jouw woning te benadrukken, creëren we een gerichte campagne die eruit springt en resultaten oplevert.

Stap 3

Contentcreatie

Professionele foto’s en video’s zijn essentieel om jouw woning op de best mogelijke manier te presenteren. Wij geven tips om je woning optimaal voor te bereiden voor de fotoshoot. Met ons eigen videoteam en samenwerkingen met de beste fotografen in de regio, creëren we hoogwaardige, aantrekkelijke content. Ons creatieve team zorgt daarnaast voor visuele content voor social media, zodat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient en opvalt bij de juiste doelgroep.

Yamila den Dulk - Verhome Real Estate

Stap 4

Publiceren op Platforms | CRM

Zodra alle marketingmaterialen klaar zijn, publiceren we jouw woning op onze website, waar het een prominente plek krijgt. Daarnaast plaatsen we je woning op toonaangevende vastgoedplatforms zoals Idealista, Resales, Inmobalia en andere relevante sites. Deze platforms trekken een breed en divers publiek aan, inclusief vermogende particulieren die op zoek zijn naar luxe woningen.

 

Deze multi-channel aanpak vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

Stap 5

Digital Media | Promotie

Onze social media strategie is een belangrijk onderdeel van onze marketinginspanningen. Jouw woning krijgt maximale zichtbaarheid op platforms zoals LinkedIn, Facebook, YouTube en Instagram. Elk platform heeft een eigen rol in het vergroten van de bekendheid van jouw woning, van visueel aantrekkelijke posts tot gedetailleerde video tours.

 

Onze uitgebreide volgersgroep, bestaande uit potentiële kopers en makelaars, zorgt ervoor dat jouw woning de juiste doelgroep bereikt. Deze aanpak verhoogt de zichtbaarheid en de kans op een snelle verkoop aanzienlijk.

Constantijn van Haeften - Verhome Real Estate
Verhome Real Estate

Stap 6

Open Huis | Evenementen

Om de zichtbaarheid van jouw woning verder te vergroten, organiseren we exclusieve open huizen voor geselecteerde makelaars en potentiële kopers. Dit evenement zorgt ervoor dat jouw woning in de spotlight staat en geeft kopers de kans om de unieke kenmerken van de woning te ervaren. Voor bepaalde woningen kunnen we ook besloten bezichtigingen organiseren voor een kleinere groep geïnteresseerde kopers.

Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen? Wij helpen je graag verder.

+31 6 505 39 0 39

Bereikbaar tot 18:00 uur
We reageren binnen 24 uur.
Donny Verboom Verhome Real Estate

Compare Listings