Your search results

About Me

Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar actief in de vastgoedsector. Mijn reis begon tijdens de stage van mijn studie bij een Property Manager, waar ik mijn vaardigheden aanscherpte en mijn kennis van de industrie verdiepte. Daarna had ik het voorrecht om vijf verrijkende jaren mijn moeder, Claudia van Haeften, de oprichter van Sociëteit Vastgoed, te mogen ondersteunen bij het bouwen van het grootste vastgoednetwerk van Nederland.

Deze ervaring breidde niet alleen mijn netwerk enorm uit, maar onthulde ook de groeiende behoefte aan creativiteit en de drang om de vastgoedsector verder vooruit te helpen met behulp van moderne marketingtrategieën en tools. Dit inzicht leidde tot de oprichting van Consult Media. Ik zag een bedrijf voor me dat vastgoedprofessionals zou ondersteunen bij het delen van hun unieke verhalen, het inspireren van hun publiek en het op de hoogte houden van klanten en stakeholders.

Consult Media is gespecialiseerd in vastgoedpromotie door middel van hoogwaardige videocontent en helpt klanten hun projecten en panden op de best mogelijke manier te presenteren.

Naast mijn media-activiteiten heb ik een partnership met Donny Verboom in de Noordelijke Costa Blanca van Spanje. Samen met een groep investeerders kopen we vastgoed aan en renoveren deze naar turnkey investeringsprojecten, direct geschikt voor eindgebruikers of beleggers. Als investeringspartner begeleiden wij vastgoedbeleggers bij het realiseren van hun gewenste doelstellingen, door hen te ondersteunen bij het aankopen van vastgoed voor hun portefeuille. Dit kan variëren van korte- tot langetermijninvesteringen. Deze hands-on ervaring in vastgoedinvesteringen en renovaties geeft mij een veelzijdig perspectief op de vastgoedmarkt.

Mijn diverse ervaringen stellen mij in staat om vastgoed vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, waardoor ik de industrie volledig kan begrijpen en bedienen.

Ik geniet van het proces van ontwikkelen en bouwen, en dit komt zowel terug in het opzetten van een contentstrategie en het uitwerken van videoproducties, als in het sourcen, onderzoeken en verbouwen van vastgoedobjecten.

Een unieke combinatie waarmee ik de vastgoedsector vanuit diverse invalshoeken optimaal kan bedienen.

Contact Me

Contact Me

You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Agent Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings